Cursa i Marxa 2012

Hem pensat un recorregut d'allò més distret i variat per que pugueu gaudir de les nostres contrades.
Per això estem recuperant antigues senderes, netejant barrancs i camins veinals.
El recorregut que sortirà des de la zona esportiva de Bítem i que s'anirà enfilant per la serra aspra i pedregosa, i sempre sota la mirada del Montaspre...

 El Recorregut es de 23 Kilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu.

Tot el recorregut estarà perfectament senyalitzat en cintes de plàstic, cartells i presència de personal autoritzat als creuaments de camins.
Hi haurà 4 avituallaments, tots ells líquids i sòlids. + 3 de extres d'aigua fresca (minimitzar la calor)
Durant el recorregut hi haurà controls de pas.
DESCRIPCIÓ DE LA CURSA
Sortint des de la zona esportiva de Bítem (19 metres d'alçada) i passant per alguns carrers del poble, anirem a buscar el camí de Salva-aigües que ens conduïrà a la Pista que porta al Parc Eòlic, la remontarem uns metres fins trobar la senda del Pilar. Ara ja estem de ple a la muntanya, intercal·lant senda, camí i carena netejada per l'ocasió anirem arrivant al primer avituallament que està situat a uns 5,5 km. i 300 metres d'alçada. Empalmarem a la bonica sendera del Moret que ens tornarà a portar en dureta pujada fins el Camí del Mas de Lledó. Tornarem a trepitjar la Pista asfaltada, passant pel davant de la Bassa Gran, remontarem fins trobar la senda que baixa a la Font de Mas (aquesta senda ha estat recuperada després de 25 anys, allà pels 80 es va fer el Mundial d'Enduro que la va deixar a les últimes). Anirem baixant fins els fons del Barranc dels Estrets i immediatament pujarem a la Bassa del Rubí on trobarem els segon avituallament als 10 km.
Seguirem en continua pujada per la sendera del Rubí fins el Mas de Lledó, a l'alçada del Mas torcerem a la dreta per baixar per una Freixa fins el Barranc del Bassiol i pujar per l'altra Freixa fins la sendera de Montaspre (possiblement les dos Freixes són el lloc més dur de la cursa). A dalt de la segona Freixa trobarem el tercer avituallament, estem propet dels 15 km. Ara ja toca tornar a baixar per tota la senda de Montaspre fins el Barranc dels Tancats, durant uns dos kilòmetres anirem creuant del Barranc dels Tancats al Barranc de les Rocasses. Tornarem a remontar fins la sendera del Moret, abans però ens haurem trobat el 4at avituallament als 20 km. La sendera del Moret ens portarà en aspra baixada fins la Riera del Coent i inmediatament el camí de Salva-aigües ens conduirà fins la meta!!!

ATENCIÓ: davant la possibilitat de fer-se de nit i si algun/na corredor/ra està en perill de quedar-se a fosques, l'organització el desviarà per un camí més curt o l'assistirà fins l'arribada. Moltes gràcies.

Aquí teniu el PerfilHola a tots!!!
Aqui teniu dades de la Marxa:

Hi haurà dos avituallamets liquids i sòlids + 3 extres d'aigua fresca (minimitzar la calor)

Bonica marxa per sendes i camins recentment restaurats i netejats. 13,5 Kilòmetres i en un desnivell positiu de 550 metres.
Sortirem de la zona esportiva de Bitem 5 minutets després que la Cursa. Recorrerem uns carrers del poble i anirem en busca del camí de Salva-aigües, direcció a la Riera del Coent. Torcerem a la dreta per anar a buscar la sendera del Moret, la remontarem tota en considerable pujada, a meitat pujada ens ajudarà l'avituallament preparat. Continuarem pujant la sendera fins trobar-nos el Camí del Mas de Lledó, el seguirem una estona, passant pel davant de la Bassa Gran, en breu ja agafarem la baixada fins la Font del Mas.
Des de la Font del Mas anirem vorejant i trepitjant el Barranc del Estrets fins trobar el segon avituallament. Anirem sortint per un bon camí fins el Corral de Fonso, a partir d'aqui ja tot es baixada fins el poble, d'allí fins la Finca d'Eliseo on tornarem a buscar una senda que també de baixada ens portarà fins la sendera del Pilar. Baixarem per aquesta bonica sendera fins tornar a trobar el Camí del Mas de Lledó, anirem baixant fins el cementiri on anirem cap a la dreta en busca de la zona esportiva on ja haurem acabat.

En el cas de trobar-nos participants de la Cursa (aniran en la mateixa direcció que nosaltres), deixeu-los passar, que tinguin preferència.

Aqui teniu el perfil:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada